tiistai 17. huhtikuuta 2012

Vind i seglen igen

Hej från Tammerfors!

Olen palannut järkiini viimeisen yön aikana, huh sentään. Tässähän on hei aivan viittä vaille puolet jo suoritettu harjoittelujaksosta eli ei nyt kyllä sentään enää takaisin tässä kohden palata - joku raja mielikuvituksellekin. HAVUJA, %&! En silti suosittele tosiaan sitä kotona käymistä välillä, ainakaan itselleni. Etenkään, kun tosi harmittavasti nuoren miehen ja joukkueensa tavoittelema B-poikien salibandyn SM-kulta jäi odotuttamaan lopullista tietoa ottajistaan vielä kolmanteen finaalipeliin ensi perjantaille. Laskin etukäteen sen varaan, että jompikumpi finaaliparista vie voiton kahdessa pelissä kotiviikkoni aikana, vaan eipä näin käynyt. Tiedän siis, mistä perjantai-iltana itseni löydän - lähes reaaliaikaisen tulospalvelun ja sitä ennen lähikaupan irtokarkkihyllyjen äärestä. Kiitos, internet ja Netto! Kotiväkeä on kiristetty ja uhattu (se lahjonta unohtui, sori) ottamaan ainakin pelin loppumetreistä jonkinlaista dokumenttia olemassaolevilla tallennusvälineillä. Kannattaisi ottaa uhkaus sitten todesta - en tule enää ikinä takaisin, jos en pääse näkemään niitä lopputunnelmia, kävi miten kävi! Täällä olisi työpaikkoja tarjolla, ja ainahan voisin poiketa silloin tällöin vaikka lentokoneella  :)

Joka tapauksessa aloitan tänään jälleen uudessa pestissä, tämä kierros on tosin vain viikon pituinen. Torstaina tapaan yhteyshenkilöni ja suunnittelemme yhdessä viimeisen puolikkaan ohjelmiston. Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen teemme todennäköisesti niin, että jään myös loppuajaksi tähän Finspångin asuntooni ja teen täältä käsin täsmäiskuja muualle. Tämä ratkaisu on hyvä sikäli, että täältä pääsee kohtuullisen nopeasti (pyhäaamuja lukuunottamatta tosiaan...) kaikkialle ja olen jo ehtinyt tottumaan ympäristöön aktiviteetteineen ja kauppoineen sekä bonuksena myös liikuntakeskuksen Kerstiniin. Joten ei muuta kuin kuono jälleen kohti kaakkoa ja raikasta Ruotsi-ilmaa nuuhkimaan!

P.S. Niin ja aivan superkiitokset kaikille eilisen mielenhäiriöni johdosta viestineille <3 ! Tällä kertaa en julkaise blogiin jättämiänne sinällään ihanan kannustavia ja järkeviä, kantaa-ottavia kommenttejanne, vaan jätän ne ainoastaan itseni tietoon :) Kiitos kaikille, olen varmaan monta pullakahvia velkaa!

3 kommenttia:

  1. Ole hyvä. Toivottavasti oli jotain apua. Tsemppiä alkavaan työviikkoon ja perjantaina tietsikan ääreen !

    VastaaPoista
  2. Eilen luin sun tekstisi ja olin jo hetken huolissani. Ihana lukea että loppupuolikas menee sinnikkäällä ihmisellä vaikka sitten hammasta purren ja skypessä roikkuen. Aika menee äkkiä. Nyt vaan kohti uutta haastetta jällen ja tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Menee,menee! Olen jo asettunut takaisin tänne arkeen systeemeineen kaikkineen, mulla on nää muutosten toipumissessiot kohtuullisen nopeita - muistathan, miten nopeasti myös henkkoht viittomamerkkini kuuluu viittoa, ei mitään hidasta koukeroa ja odottelua :) Thx <3 !

    VastaaPoista